Brad Pitt va interpreta rolul principal într-un film cu zombie

Brad Pitt va interpreta rolul principal într-un lungmetraj realizat pe baza romanului horror "World War Z", scris de Max Brooks, care descrie o lume post-apocaliptică, devastată de războiul dintre oameni şi zombie, informează accesshollywood.com.

24 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt va interpreta rolul principal într-un film cu zombie

Brad Pitt va interpreta rolul principal într-un film cu zombie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit MTV News, scriitorul Max Brooks, prezent la convenţia Comic Con din San Diego (SUA), a declarat că actorul american Brad Pitt va deţine rolul principal în acest proiect cinematografic.

Totodată, scriitorul a anunţat că studiourile Paramount au achiziţionat drepturile de ecranizare pentru alte două proiecte ale sale - "The Zombie Survival Guide" şi "The Zombie Survival Guide: Recorded Attacks".

Plan B, compania de producţie cinematografică deţinută de Brad Pitt, a achiziţionat drepturile asupra proiectului "World War Z" în 2007. Pentru acelaşi proiect a licitat compania Appian Way, deţinută de Leonardo DiCaprio.

Max Brooks a anunţat cu aceeaşi ocazie că studiourile Paramount intenţionează să lanseze filmul "World War Z" în vara anului 2012. Filmul va fi regizat de Marc Forster, cineastul care a asigurat regia celui mai recent film din seria "James Bond", intitulat "007 - Partea lui de consolare/ Quantum of Solace".

Brad Pitt va putea fi văzut în lunile viitoare în "The Tree of Life", împreună cu Sean Penn - aflat în postproducţie -, şi în "Moneyball", regizat de Bennett Miller. Actorul american ar putea interpreta unul dintre rolurile principale şi în "The Imperfectionist". Brad Pitt, în vârstă de 46 de ani, este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur şi alte trei nominalizări la prestigioasele premii, dar şi două nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button" şi "Armata celor 12 maimuţe".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici