Brad Pitt va produce "Odiseea" lui Homer, în variantă SF (Video)

Studiourile Warner Bros şi Brad Pitt vor colabora la adaptarea pentru marele ecran a poemului "Odiseea" al lui Homer, după ce, în 2004, au lucrat împreună la filmul "Troia", inspirat dintr-o altă capodoperă homeriană, "Iliada", relatează Variety.

305 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt va produce "Odiseea" lui Homer, în variantă SF (Video)

Brad Pitt va produce "Odiseea" lui Homer, în variantă SF (Imagine: Mediafax/AFP)

Intenţia studiourilor Warner Bros este să transforme povestea originală şi s-o transpună într-un loc futuristic, situat într-o altă dimensiune.

Warner Bros a achiziţionat drepturile pentru "Odiseea" în mare secret, sperând că Brad Pitt va fi starul care va juca în film şi că George Miller va fi regizorul. Filmul va fi produs de compania lui Brad Pitt, Plan B.

Brad Pitt a jucat rolul lui Ahile în filmul "Troia", regizat de Wolfgang Peterson, un blockbuster mondial pe care David Benioff l-a adaptat având la bază "Iliada".

Ambele poeme ale lui Homer fac referiri la războiul troian. "Odiseea" se concentrează pe isprăvile lui Ulise, care a avut ideea construirii faimosului cal troian, şi relatează lungul lui drum de întoarcere acasă, după ce a refuzat să devină un zeu.

Între timp, Brad Pitt va putea fi văzut în cel mai recent film regizat de David Fincher, "Strania poveste a lui Benjamin Button", şi în filmul regizat de Terrence Malick, "Tree of Life". În prezent, Brad Pitt filmează pentru cel mai recent film regizat de Quentin Tarantino, "Inglourious Basterds".

George Miller urmează să regizeze filmul "Justice League", produs de studiourile Warner Bros.

Troia

 Strania poveste a lui Benjamin Button

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici