Bradley Cooper ar putea regiza un remake al filmului "S-a născut o stea"

Actorul Bradley Cooper se află în negocieri avansate pentru a regiza un remake al filmului "S-a născut o stea/ A Star Is Born", un proiect pe care cineastul Clint Eastwood a încercat să îl demareze timp de aproape patru ani, informează contactmusic.com.

120 afișări
Imaginea articolului Bradley Cooper ar putea regiza un remake al filmului "S-a născut o stea"

Bradley Cooper (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acest proiect, în care Clint Eastwood îşi dorea ca rolul principal să fie interpretat de cântăreaţa Beyonce, va marca debutul regizoral al actorului Bradley Cooper.

Filmul va reprezenta un remake al musicalului omonim din 1937, în care rolurile principale au fost jucate de Janet Gaynor şi Fredric March.

Clint Eastwood se pregătea să înceapă filmările la această producţie în momentul în care cântăreaţa Beyonce a rămas însărcinată, iar celebrul cineast american s-a văzut nevoit să amâne proiectul şi să îşi îndrepte atenţia spre un alt musical, "Jersey Boys".

Întrebat de jurnaliştii de la The Hollywood Reporter despre stadiul în care se află proiectul "A Star Is Born", Clint Eastwood a spus: "Am discutat pentru o vreme despre acest film cu oamenii de la Warner Brothers şi încă ne jucăm cu această idee. Însă problema a fost, încă de la bun început, că ei erau încântaţi mai degrabă de distribuţia filmului".

"Vorbeau despre posibilitatea de a o distribui pe Beyonce în acest film, iar ea este foarte populară, însă ea este, de asemenea, foarte activă şi este greu să creăm un program de lucru comun, iar noi nu am putut niciodată să rezolvăm această problemă. Însă eu sunt în continuare interesat de idee", a adăugat Clint Eastwood.

Filmul original "A Star Is Born" (1937) spune povestea unei tinere artiste în plină ascensiune, care se căsătoreşte cu un star a cărui carieră se află pe o pantă descendentă. Actriţele Judy Garland şi Barbra Streisand au interpretat rolurile principale femine în remake-urile acestuia, lansate în 1954, respectiv 1976.

Bradley Cooper a devenit celebru graţie rolului Will Tippin din serialul de succes "Alias", dar şi al celui din surprinzătoarea comedie "Marea mahmureală/ The Hangover", lansată în 2009. Actorul a mai putut fi văzut pe marile ecrane în "Scenariu pentru happy-end", "Ţeapă în stil american" şi "Loveşte şi fugi".

De asemenea, Bradley Cooper a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal pe 2015, pentru prestaţia sa din filmul "Lunetistul american/ American Sniper", regizat de Clint Eastwood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici