Bradley Cooper şi modelul Irina Shayk au devenit părinţii primului lor copil

Actorul nominalizat la Oscar, Bradley Cooper, şi modelul rus de talie internaţională, Irina Shayk, au devenit părinţii primului lor copil, au declarat pentru revista People surse apropiate cuplului.

2310 afișări
Imaginea articolului Bradley Cooper şi modelul Irina Shayk au devenit părinţii primului lor copil

Bradley Cooper şi modelul Irina Shayk au devenit părinţii primului lor copil (Imagine: hellomagazine.com)

Este vorba de primul copil al fotomodelului rus în vârstă de 31 de ani şi al actorului american, care are 42 de ani, cei doi având o relaţie din primăvara anului 2015. Copilul, al cărui nume nu a fost făcut public, a venit pe lume în urmă cu două săptămâni, vestea apărând în presă, pe surse, recent.

O sursă apropiată celor doi a confirmat în noiembrie vestea că Shayk era însărcinată, la puţin timp după apariţia fotomodelului rus pe podiumul Victoria’s Secret Fashion Show 2016.

În februarie, sarcina Irinei Shayk era vizibilă, în ciuda faptului că aceasta a încercat să o mascheze sub haine negre, largi, în timpul unei excursii la Disneyland. Apropiaţii cuplului au declarat că Cooper a fost protector faţă de Irina de-a lungul sarcinii sale.

“A fost văzut lăsând-o la aeroport, sărutând-o”, a spus sursa. “Sunt un cuplu foarte dulce”.

Este posibil ca faimosul cuplu să îşi crească bebeluşul în Los Angeles, potrivit unui alt apropiat al celor doi: “Se pare că LA este noul lor cămin. Când sunt împreună în Los Angeles, sunt foarte relaxaţi şi petrec mult timp acasă.”

Shayk, care este activă pe contul său de Instagram, a păstrat tăcerea cu privire la naşterea bebeluşului, în ultimele două săptămâni aceasta axându-se pe prietenii săi şi pe chestiuni ce ţin de munca sa.

Reprezentanţii Irinei Shayk şi cei ai lui Bradley Cooper nu au oferit comentarii cu privire la naşterea vedetei.

Bradley Cooper a devenit celebru graţie rolului Will Tippin din serialul de succes "Alias", dar şi al celui din surprinzătoarea comedie "Marea mahmureală/ The Hangover", lansată în 2009. Actorul a mai putut fi văzut pe marile ecrane în "Scenariu pentru happy-end", "Ţeapă în stil american" şi "Loveşte şi fugi".

De asemenea, Bradley Cooper a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal pe 2015, pentru prestaţia sa din filmul "Lunetistul american/ American Sniper", regizat de Clint Eastwood.

Model rus de talie internaţională Irina Shayk a fost implicat înainte într-o relaţie de cini ani cu fotbalistul Cristiano Ronaldo, cei doi despărţindu-se la începutul anului 2015.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici