Bret Michaels, solistul trupei Poison, operat de urgenţă

Bret Michaels, solistul trupei Poison, a fost operat de apendicită de urgenţă, luni, în oraşul San Antonio din statul american Texas, iar concertele sale din luna aprilie vor fi reprogramate, informează people.com.

57 afișări
Imaginea articolului Bret Michaels, solistul trupei Poison, operat de urgenţă

Bret Michaels, solistul trupei Poison, operat de urgenţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bret Michaels a încercat să ignore durerea pe care o resimţea, duminică seară, în zona stomacului, sperând că va putea urca pe scenă în ziua următoare, când avea programat un concert în San Antonio.

Însă în jurul orei locale 1.00, în noaptea de duminică spre luni, solistul în vârstă de 47 de ani, care a participat recent la emisiunea "The Celebrity Apprentice", a trebuit să fie transportat de urgenţă la spital, crezând iniţial că suferea de o formă severă de gripă. Odată ajuns la spital, medicii americani l-au operat de urgenţă de apendicită.

"Bret Michaels a rămas în spital, se simte bine şi a intrat în perioada de convalescenţă", a declarat agentul său de presă, care a precizat că celebrul rocker se vede astfel obligat să îşi reprogrameze concertele din aprilie.

Solist al trupei Poison, devenit între timp un star al emisiunii de televiziune "Rock of Love", difuzată de postul VH1, a suferit din cauza multor probleme de sănătate. Având diabet insulino-dependent, cântăreţul american a fost adeseori spitalizat. El îşi face singur injecţiile cu insulină şi îşi verifică concentraţia zahărului din sânge de şase ori pe zi.

Bret Michaels a suferit câteva accidentări destul de serioase, inclusiv o fractură nazală, după ce a fost lovit de un echipament care a căzut în timpul galei Tony Awards din 2009.

Poison este o trupă americană de glam metal devenită celebră la sfârşitul anilor 1980 şi începutul anilor 1990, care a vândut peste 14,5 milioane de discuri în Statele Unite ale Americii. Trupa a avut 10 single-uri în Top 40 Billboard Hot 100, şase piese în Top 10 Singles, iar una dintre ele ("Every Rose Has Its Thorn") a ajuns pe prima poziţie a acestui clasament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici