Brigitte Macron şi Carmen Iohannis, la ceremonia de primire de la Palatul Cotroceni. Ce ţinute au purtat primele doamne | FOTO

Brigitte Macron şi Carmen Iohannis au fost în centrul atenţiei la ceremonia de primire la Palatul Cotroceni a lui Emmanuel Macron de către pre;edintele Klaus Iohannis. Este pentru prima dată când preşedintele francez vine în România.

2157 afișări
Imaginea articolului Brigitte Macron şi Carmen Iohannis, la ceremonia de primire de la Palatul Cotroceni. Ce ţinute au purtat primele doamne | FOTO

VIDEO | Ce ţinute au purtat Brigitte Macron şi Carmen Iohannis, la ceremonia de primire de la Palatul Cotroceni

Atât Brigitte Macron, cât şi Carmen Iohannis au ales ca ţinute două rochii, deasupra genunchiului, í pantofi cu toc, asortaţi la culoarea rochiilor.

La capitolul accesorii, Carmen Iohannis a optat pentru o poşetă plic, iar Brigitte Macron a ales o geantă marca Louis Vuitton, al cărei preţ depăşeşte 3.000 de euro.

Carmen Iohannis a ales să poarte o rochie albă, deasupra genunchiului, cu umerii decupaţi şi pantofi albi cu toc, accesorizându-şi ţinuta cu o poşetă tot albă tip plic.

Brigitte Macron s-a păstrat oarecum în aceeaşi linie, alegând să poarte tot o rochie, deasupra genunchiului, însă de culoare închisă, completată de un sacou şi pantofi cu toc de aceeaşi culoare. Accesoriul care a ieşit în evidenţă a fost geanta purtată pe umăr de Prima Doamnă a Franţei, marca Louis Vuitton, al cărei preţ depăşeşte 3.000 de euro.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici