Britanicii nu vor ca statuia din ceară a lui Gordon Brown să fie expusă la Madame Tussauds

Premierul britanic Gordon Brown a primit o nouă dovadă a lipsei sale de popularitate, după ce, miercuri, conducerea Madame Tussauds a anunţat că publicul britanic este împotriva expunerii replicii sale din ceară în celebrul muzeu londonez.

9 afișări
Imaginea articolului Britanicii nu vor ca statuia din ceară a lui Gordon Brown să fie expusă la Madame Tussauds

Premierul britanic Gordon Brown (Imagine: Mediafax Foto)

Muzeul a dorit să realizeze replica din ceară a premierului britanic, însă nu a primit niciun răspuns la cererea sa din partea acestuia. Din acest motiv, instituţia a decis să facă un sondaj în rândul britanicilor pentru a decide dacă statuia lui Gordon Brown va fi sau nu expusă.

Rezultatele sondajului confirmă, însă, popularitatea din ce în ce mai scăzută a premierului în rândul britanicilor, 83% din participanţi pronunţându-se împotriva expunerii replicii sale din ceară la muzeu.

La sondaj au participat 5.038 de persoane.

Brown obţine astfel tristul privilegiu de a deveni cel dintâi premier britanic în exerciţiu din ultimii 150 de ani a cărui statuie din ceară nu este expusă în celebrul muzeu.

Chiar dacă premierul va decide să răspundă cererii muzeului, se va ţine cont de părerea publicului, a avertizat conducerea instituţiei.

Însă muzeul Madame Tussauds îi va face o propunere similară lui Brown, dacă acesta va câştiga următoarele alegeri legislative.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici