Britney şi Amy, nominalizate la MTV Europe Awards

Cântăreţele Britney Spears şi Amy Winehouse conduc în topul nominalizărilor la MTV Europe Awards, gala urmând să aibă loc pe 6 noiembrie, la Liverpool, Marea Britanie.

15 afișări
Imaginea articolului Britney şi Amy, nominalizate la MTV Europe Awards

Britney şi Amy, nominalizate la MTV Europe Awards

Cântăreaţa americană Beyonce este, de asemenea, favorită a galei de anul acesta. Fosta membră a trupei Destiny's Child concurează cu Alicia Keys, Chris Brown, Kanye West şi Lil Wayne la categoria "ultimate urban", una dintre cele zece recompense decernate de fani în timpul acestui eveniment muzical.

La categoria "cel mai bun artist al anului", Britney Spears concurează cu Amy Winehouse, Coldplay, Leona Lewis, Rihanna şi formaţia Coldplay.

Tratată anul acesta pentru tulburări psihice, Spears pare a fi în formă, iar noul său material discografic, "Blackout", lansat în 2007, a fost nominalizat la categoria "albumul anului". Pentru acest premiu, Spears concurează cu Coldplay, Leona Lewis, Duffy şi Alicia Keys.

Foo Fighters, The Cure, Tokio Hotel, Linkin' Park şi Metallica sunt în competiţie pentru premiul pentru cea mai bună trupă. Linkin' Park şi Metallica au mai fost selecţionate la categoria "cea mai bună trupă rock", alături de Slipknot, Paramore şi 30 Seconds to Mars.

Duffy, Jonas Brothers, Katy Perry, Miley Cyrus şi One Republic au fost selecţionaţi la categoria "cel mai bun debut".

Totodată, Beatles şi Madonna se numără printre cei 40 de nominalizaţi la categoria "cel mai bun artist al tuturor timpurilor".

Zece dintre recompense sunt decernate în urma voturilor fanilor pe site-ul MTV, clasamentul final fiind decis de postul muzical.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici