Britney Spears a ajuns la o înţelegere cu bodyguard-ul care a acuzat-o de hărţuire sexuală

Cântăreaţa americană Britney Spears a ajuns la o înţelegere cu fostul ei bodyguard Fernando Flores, care a acuzat-o de hărţurire sexuală şi a dat-o în judecată pe artistă, de la care a cerut daune morale pentru provocarea unui stres emoţional, informează femalefirst.co.uk.

166 afișări
Imaginea articolului Britney Spears a ajuns la o înţelegere cu bodyguard-ul care a acuzat-o de hărţuire sexuală

Britney Spears (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fostul poliţist Fernando Flores a dat-o în judecată pe artista americană, în septembrie 2010, acuzând-o de hărţuire sexuală şi abuzuri comise asupra copiilor ei, dar acest caz a fost în cele din urmă închis oficial, potrivit TMZ.com.

Potrivit presei internaţionale, se pare că Britney Spears a apelat la serviciile unui mediator privat pentru a pune capăt acestui proces, însă termenii înţelegerii la care au ajuns cele două părţi sunt confidenţiali.

Fernando Flores a acuzat-o pe Britney Spears de "avansuri sexuale nedorite repetate" şi de hărţuire, incidente care i-au provocat stres emoţional, potrivit dosarului depus în 2010 la un tribunal din Los Angelesl, informează femalefirst.co.uk.

Bodyguard-ul spunea că, printre altele, Spears l-a invitat la ea în dormitor în timp ce era dezbrăcată.

El a lucrat pentru celebra cântăreaţă din februarie până în iulie 2010.

Flores mai spunea că Spears a avut o conduită nepotrivită faţă de cei doi fii ai ei şi că o dată i-a luat cureaua pentru a-i disciplina pe micuţi. Cei doi copii - Sean Preston şi Jayden James -, îşi petrec timpul între reşedinţa din Beverly Hills a lui Britney şi cea a tatălui lor, dansatorul Kevin Federline.

Cântăreaţa se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător. Plasarea sub curatelă a împiedicat-o să depună mărturie în timpul proceselor anterioare care au avut-o ca pârât.

Britney Spears a pierdut temporar custodia asupra celor doi copii ai ei în 2008, după ce a fost internată în spital pentru evaluare psihiatrică, după o serie de căderi nervoase.

Însă anul 2008 a însemnat şi revenirea lui Britney Spears, care a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală. Albumul "Circus", care include hitul "Womanizer", s-a vândut deja în peste 1,3 milioane de exemplare, de la lansarea lui, în decembrie 2008. Spears a obţinut recent o apariţie specială în serialul de comedie "Glee", după un turneu mondial de succes în 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici