Britney Spears a consultat un psihiatru

Sam Lufti, managerul cântăreţei americane Britney Spears, spune că aceasta suferă de "tulburări mintale" şi că a consultat deja un psihiatru în încercarea de a-şi rezolva problema, a indicat realizatoarea americană de talk show-uri Barbara Walters.

1 afișare
Imaginea articolului Britney Spears a consultat un psihiatru

Britney Spears a consultat un psihiatru

În emisiunea sa de televiziune, "The View", difuzată de postul ABC, Walters a indicat că a vorbit cu Lufti la telefon după ce acesta a contactat-o.

"A spus că Britney suferă de ceea ce el descrie ca fiind tulburări mintale tratabile", a spus Walters. "(Lufti, n.red.) mi-a spus că (Spears, n.red.) a consultat un psihiatru şi că, presupun, a început un tratament", a adăugat aceasta.

Walters a mai spus că Lufti stă cu Spears "aproape tot timpul" şi că aceasta suferă de "schimbări bruşte de stări de spirit şi de tulburări de somn".

Jurnalista a mai indicat că nu ştie dacă managerul lui Spears i-a spus adevărul.

Viaţa lui Spears, în vârstă de 26 de ani, a fost marcată de o serie de interminabile gafe şi acţiuni bizare de la sfârşitul anului 2006, când a intentat divorţ de soţul său, Kevin Federline. Cântăreaţa s-a ras pe cap în public, a urmat mai multe cure de dezintoxicare, a fost frecvent fotografiată fără lenjerie intimă şi a fost implicată într-o serie de accidente rutiere, care nu au avut, din fericire, urmări foarte grave, dar din cauza cărora ar fi putut fi condamnată la închisoare. În plus, mai multe înregistrări cu tentă pornografică ce o au ca protagonistă au fost postate pe internet.

Fosta "Lolita" a muzicii pop a primit o lovitură dură în urmă cu câteva săptămâni, când un judecător din Los Angeles a refuzat să-i redea cântăreţei dreptul de a-şi vizita copiii pe care îi are cu Kevin Federline, o nouă decizie în procesul de stabilire a tutelei urmând a fi luată pe 4 februarie. Cântăreaţa a pierdut custodia copiilor săi, Preston, în vârstă de doi ani, şi Jayden, în vârstă de un an, în octombrie 2007, în favoarea fostului soţ, Kevin Federline, la puţin timp după ce a fost pronunţat divorţul, decizie luată de judecător în urma evaluării comportamentului său haotic.

Luni, Britney Spears a obţinut permisiunea de a vorbi cu copiii săi la telefon, potrivit site-ului accesshollywood.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici