Britney Spears, anchetată de Serviciile Sociale din Statele Unite

Cântăreaţa americană Britney Spears este anchetată de Serviciile Sociale din Statele Unite pentru posibilă maltratare a copiilor săi, în urma unor acuzaţii venite din partea bonelor şi a altor angajaţi ai vedetei, informează mirror.co.uk.

5 afișări
Imaginea articolului Britney Spears, anchetată de Serviciile Sociale din Statele Unite

Britney Spears, anchetată de Serviciile Sociale din Statele Unite

Ofiţerii de la Serviciile Sociale din Los Angeles anchetează modul în care Spears, în vârstă de 26 de ani, îşi tratează cei doi copii, Sean, în vârstă de 23 de luni, şi Jayden, în vârstă de 11 luni.

La începutul lunii august, fostul soţ al cântăreţei, Kevin Federline, a cerut custodia unică a celor doi copii, din cauza comportamentului excentric al cântăreţei, care ar putea pune în pericol viaţa micuţilor. "Dorinţa lui Kevin este ca aceşti copii să aibă şansa să crească liberi, într-un mediu cât mai normal", a indicat atunci avocatul lui Federline, Mark Vincent Kaplan.

În ultimele săptămâni, cântăreaţa a provocat daune de 10.000 de lire sterline din cauza unei crize de nervi făcute în timpul unei şedinţe foto, a fost implicată într-un accident rutier minor şi s-a afişat topless într-o piscină, alături de un bărbat pe care abia îl cunoscuse, în timpul unei petreceri condimentate cu mult alcool. În plus, Britney a devenit iar o prezenţă constantă în cluburile de noapte de la Hollywood.

Spears frecventează întâlnirile Alcoolicilor Anonimi din februarie, de când s-a internat într-o clinică de dezintoxicare, la patru zile după ce imaginea ei a suferit o transformare radicală. Cântăreaţa s-a ras pe cap, fapt care a stârnit întrebări în presă privind starea ei mentală.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici