Britney Spears ar putea începe un turneu mondial

Britney Spers a declarat, luni, într-un interviu difuzat de postul de radio newyorkez Z100, că va susţine cu siguranţă un nou turneu anul viitor, primul după cel din 2004, pentru a-şi promova noul album, "Circus".

14 afișări
Imaginea articolului Britney Spears ar putea începe un turneu mondial

Britney Spears ar putea începe un turneu mondial (Imagine: Mediafax/AFP)

Potrivit declaraţiilor artistei, turneul va fi probabil unul mondial, şi va fi destinat promovării celui mai recent album al său, "Circus", care va fi lansat pe 2 decembrie, când Spears împlineşte 27 de ani. Cel mai recent single al său, "Womanizer", prima piesă de pe noul album, a fost lansat în februarie.

Anul trecut, Britney Spears a cântat în mai multe cluburi din sudul Californiei, dar nu a mers în turneu pentru lansarea albumului "Blackout", care s-a clasat destul de bine în topuri pentru o scurtă perioadă, în noiembrie. Ultimul ei concert live a avut loc în urmă cu un an, la MTV Video Music Awards, când a fost ridiculizată pentru interpretarea piesei "Gimme More".

După mai mult de un an în care a ţinut prima pagină a ziarelor pentru că s-a ras pe cap, a luat paparazzi la bătaie cu o umbrelă şi a fost internată de două ori în clinici psihiatrice, Britney Spears se pregăteşte pentru o revitalizare a carierei sale, care a început odată cu preluarea de către tatăl ei a controlului asupra afacerilor artistei, în februarie.

Recent, Britney Spears a obţinut trei trofee la MTV Video Music Awards.

Înainte să piardă controlul asupra vieţii sale personale, Britney Spears era o una dintre artistele de senzaţie ale muzicii pop şi unul dintre artiştii cu cele mai mari profituri, cu vânzări de peste 62 de milioane de albume în ultimii 10 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici