Britney Spears ar vrea să nu-şi mai roadă unghiile în 2009

Cântăreaţa americană Britney Spears a declarat recent că îşi doreşte să aibă mai multă grijă de mâinile ei în anul 2009 şi să renunţe la obiceiul de a-şi roade unghiile, pentru că vrea să le poarte lungi şi vopsite, informează femalefirst.co.uk.

21 afișări
Imaginea articolului Britney Spears ar vrea să nu-şi mai roadă unghiile în 2009

Britney Spears ar vrea să nu-şi mai roadă unghiile în 2009 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Spears, în vârstă de 27 de ani, care a pierdut custodia celor doi fii ai săi, Sean Preston şi Jayden James după căderea nervoasă pe care a suferit-o la începutul lui 2008, a declarat că speră să reuşească să depăşească, în 2009, toate problemele pe care le-a avut în trecut.

 

Cântăreaţa americană a mărturisit totodată şi faptul că nu va fi prea supărată pe sine dacă nu va reuşi să respecte promisiunile pe care şi le-a făcut ei însăşi, fiind de notorietate faptul că Spears îşi pierde foarte repede interesul faţă de hotărârile luate.

"Mi-ar plăcea ca în viitor să încetez să îmi mai fac atât de multe griji, deoarece de obicei îmi fac griji din orice", a declarat Spears. "Trebuie să învăţ să fiu mai fericită şi să nu mai iau lucrurile atât de în serios", a adăugat artista americană.

În 2007, celebra cântăreaţă, originară din statul american Louisiana, era o apariţie frecventă în presa de la Hollywood. Spears a apărut în public cu craniul complet ras, apoi a purtat o perucă roz şi a început să vorbească cu un fals accent britanic. Până la începutul lui 2008, Spears a fost internată de două ori pentru evaluări psihiatrice.

În februarie 2008, un tribunal din California l-a desemnat pe tatăl lui Spears administrator al averii acesteia, oferindu-i lui Jamie Spears controlul complet asupra vieţii personale şi profesionale a fiicei sale. De atunci, cântăreaţa americană pare că şi-a pus ordine în viaţă.

"Womanizer", primul single extras de pe albumul "Circus", a ajuns pe prima poziţie a clasamentului Billboard Hot 100 în luna octombrie. Lansarea albumului a fost programată pentru data de 2 decembrie, ziua în care artista a împlinit vârsta de 27 de ani, iar albumul "Circus" a intrat pe primul loc în topurile americane, după ce a înregistrat vânzări de peste 500.000 de exemplare în primele zile de la lansare. Spears intenţionează să plece în primăvara lui 2009 într-un turneu de promovare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici