Britney Spears îşi extinde turneul şi în Europa

Cântăreaţa americană Britney Spears a decis să îşi extindă turneul de promovare a albumului "Circus" şi în Europa, unde va susţine 12 concerte, traversând bătrânul continent din Marea Britanie şi până în Rusia.

50 afișări
Imaginea articolului Britney Spears îşi extinde turneul şi în Europa

Britney Spears îşi extinde turneul şi în Europa (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit site-ul oficial artistei, turneul european al acesteia va debuta pe 19 iunie, cu un show pe care îl va susţine la Dublin, în Irlanda, şi va continua cu alte reprezentaţii în Franţa, Belgia, Danemarca, Suedia, Finlanda, Rusia, Polonia, urmând ca ultimul concert european să aibă loc pe 26 iulie, la Berlin.

Britney Spears şi-a început turneul mondial de promovare a albumului "Circus" pe 3 mai, în Louisiana, SUA. Turneul nord-american al artistei cuprinde 39 de concerte.

Precedentul turneu susţinut de Spears a avut loc în 2004, iar de atunci, titlurile din presa internaţională au prezentat mai degrabă problemele din viaţa personală a lui Britney. Ea s-a căsătorit, a divorţat, a născut doi copii şi a fost internată în spital pentru evaluare psihiatrică după o serie de căderi nervoase.

Însă anul 2008 a însemnat revenirea lui Britney Spears, care a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală. Albumul "Circus", care include hitul "Womanizer", s-a vândut deja în peste 1,3 milioane de exemplare, de la lansarea lui, în decembrie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici