Britney Spears îşi scrie autobiografia

Cântăreaţa americană Britney Spears a fost contactată de scriitorul Bruce Littlefield, care i-a propus să o ajute să-şi scrie autobiografia, acest lucru fiind considerat esenţial în încercarea vedetei de a-şi salva cariera.

1 afișare
Imaginea articolului Britney Spears îşi scrie autobiografia

Britney Spears îşi scrie autobiografia

Scriitorul, care în urmă cu câţiva ani a discutat această oportunitate cu Larry Rudolph, managerul de atunci al cântăreţei, consideră că Spears va putea "să se regăsească", dacă îşi va scrie viaţa, informează femalefirst.co.uk.

"Să facă un pas înapoi şi să scrie o carte ar fi cea mai inspirată mişcare pe care ar putea să o facă acum pentru viaţa şi cariera ei. Se poate regăsi prin această carte", a declarat Littlefield pentru New York Daily News.

Viaţa vedetei americane a luat o întorsătură drastică după despărţirea de Kevin Federline, în noiembrie 2006.

Un judecător american a decis să îi încredinţeze custodia celor doi copii ai fostului cuplu - Sean Preston, în vârstă de doi ani, şi Jayden James, în vârstă de un an -, lui Federline, după ce Spears a fost descoperită pozitiv în urma unui test anti-drog.

Britney Spears a obţinut, vineri, dreptul de a-şi vizita copiii, dar numai în prezenţa unei terţe persoane.

Conform presei, Spears a ratat prima vizită a copiilor săi, datorită interfonului stricat de la casa cântăreţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici