Britney Spears oferă scuze lui Justin Timberlake pentru dezvăluirile pe care le-a făcut în memorii

Britney Spears pare că îi oferă scuze lui Justin Timberlake pentru lucrurile pe care le-a scris despre el în autobiografia ei, potrivit Sky News.

621 afișări
Imaginea articolului Britney Spears oferă scuze lui Justin Timberlake pentru dezvăluirile pe care le-a făcut în memorii

Britney Spears oferă scuze lui Justin Timberlake pentru dezvăluirile pe care le-a făcut în memorii

Cântăreaţa în vârstă de 42 de ani a distribuit o postare pe Instagram în care a spus că îi pare rău dacă „a jignit pe vreunul dintre oamenii la care ţine cu adevărat”. Mesajul a fost distribuit împreună cu un clip cu Justin Timberlake cântând la Saturday Night Live.

În autobiografia sa, The Woman In Me, Britney Spears a dezvăluit că a făcut un avort în timp ce se întâlnea cu Justin Timberlake.

„Pentru mine, nu a fost o tragedie. Dar Justin cu siguranţă nu a fost mulţumit de sarcină. A spus că nu suntem pregătiţi să avem un copil în viaţa noastră, că suntem mult prea tineri”, a relatat cântăreaţa în cartea sa.

Spears avea 17 ani când a început relaţia cu Timberlake. În 1999, ei s-au întâlnit la Mickey Mouse Club, care a fost o rampă de lansare pentru numeroase celebrităţi, inclusiv Christina Aguilera şi Ryan Gosling. Cei doi au fost împreună până în 2002.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici