Britney Spears şi Adnan Ghalib - 45 de minute singuri, într-o cabină de probă

Britney Spears, care a ieşit, duminică, la cumpărături împreună cu iubitul ei, Adnan Ghalib, a şocat personalul unui magazin din California după ce a ieşit goală din cabina de probă, unde a petrecut, apoi, 45 de minute împreună cu Ghalib.

3 afișări
Imaginea articolului Britney Spears şi Adnan Ghalib - 45 de minute singuri, într-o cabină de probă

Britney Spears şi Adnan Ghalib - 45 de minute singuri, într-o cabină de probă

Potrivit tabloidului lifeandstylemag.hollywood.com, Britney Spears a intrat în magazin, a luat câteva rochii şi a intrat într-o cabină de probă, de unde a ieşit goală, câteva minute mai târziu.

"Am fost şocată. Părţile intime ale lui Britney erau la vedere. Am luat o rochie ca să o acopăr şi ea ţipat să nu mă apropii de ea. Apoi a dispărut împreună cu Adnan în cabina de probă pentru 45 de minute. Făceau nişte zgomote ciudate. A fost dezgustător", a declarat o angajată a magazinului în care intrase cântăreaţa.

La plecare, Britney a mai făcut un comentariu neinteligibil. "Nu înţelegeam nimic din ceea ce spunea. Se bâlbâia, scuipa şi vorbea cu accent britanic. Avea faţa acoperită de herpes şi acnee şi era ciufulită. Am încercat să o ajut, dar a fost foarte rautăcioasă, aşa că am lăsat-o în pace. «Du-te dracului!», a mai mormăit Britney când a ieşit din magazin", a mai spus vânzătoarea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici