Brooke Shields, la 47 de ani. Cum s-a schimbat în timp actriţa din "Laguna albastră" - GALERIE FOTO, VIDEO

Actriţa Brooke Shields, renumită în întreaga lume pentru reclama pe care a făcut-o pentru jeanşii Calvin Klein şi pentru rolul din filmul "Laguna albastră", reuşeşte să îşi păstreze tonusul şi frumuseţea la cei 47 de ani pe care îi are.

19347 afișări
Imaginea articolului Brooke Shields, la 47 de ani. Cum s-a schimbat în timp actriţa din "Laguna albastră" - GALERIE FOTO, VIDEO

Brooke Shields, în "Laguna albastră" (Imagine: Hepta)

Brooke Shields, despre care mama sa a spus că era cel mai frumos copil din lume, şi-a început cariera de model la vârsta de 11 luni.

Actriţa a debutat în filme la 12 ani, cu rolul din "Pretty Baby" (1978), în care a jucat o prostituată minoră, iar în 1980 juca în celebra peliculă "The Blue Lagoon/Laguna Albastră".

Tot în 1980, când Shields avea doar 14 ani ea a apărut în celebrele reclame pentru jeanşii Calvin Klein.

GALERIE FOTO

Filmografia actriţei este una bogată, printre cele mai celebre titluri fiind "Suddenly Susan/Susan" (1996-2000), "That '70s Show" (2004), "Hannah Montana" (2007-2009) şi "Lipstick Jungle" (2008-2009).

Între 2010 şi 2012, Brooke Shields a apărut în comedia TV "The Middle", iar în 2013 actriţa va putea fi văzută în filmul "The Hot Flashes", aflat în post-producţie.

Actriţa este căsătorită cu scenaristul de televiziune Chris Henchy, cu care are doi copii - Rowan şi Grier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici