Brooklyn Beckham, fiul cel mare al Victoriei şi al lui David Beckham, lucrează într-o cafenea

Brooklyn Beckham, fiul cel mare al Victoriei şi al lui David Beckham, în vârstă de 15 ani, s-a angajat recent într-o cafenea din Londra, unde lucrează în weekend, deoarece părinţi săi vor "să îl înveţe valoarea banilor", conform unei surse citate de dailymail.co.uk.

1346 afișări
Imaginea articolului Brooklyn Beckham, fiul cel mare al Victoriei şi al lui David Beckham, lucrează într-o cafenea

Brooklyn Beckham (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Deşi părinţii săi au o avere estimată la 165 de milioane de lire sterline (202 milioane de euro), Brooklyn Beckham lucrează în timpul turelor de weekend într-o cafenea din vestul Londrei, unde este plătit cu 2,68 de lire sterline (3,29 euro) pe oră, scrie dailymail.co.uk.

Deoarece are sub 18 ani, Brooklyn nu poate lucra mai mult de şapte ore şi trebuie să i se acorde o pauză de o oră după patru ore de muncă.

Un angajat al cafenelei, care a dorit să îşi păstreze anonimatul, a confirmat, duminică, faptul că Brooklyn a efectuat deja câteva ture de weekend şi că "se înţelege bine" cu ceilalţi barmani.

O sursă din anturajul familiei Beckham a dezvăluit faptul că Brooklyn ar fi fost încurajat să accepte această slujbă de părinţii lui.

"Am încercat să le oferim un exemplu (copiilor, n.r.), arătându-le importanţa faptului de a munci din greu", a spus David Beckham în 2013.

Victoria Adams, fostă membră a trupei Spice Girls şi designer de modă, şi fostul fotbalist de talie internaţională David Beckham s-au căsătorit în 1999. Cei doi au împreună patru copii - Brooklyn, în vârstă de 15 ani, Romeo, în vârstă de 11 ani, Cruz, în vârstă de nouă ani, şi Harper, în vârstă de doi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici