Bruce Willis a devenit tată pentru a cincea oară

Actorul american Bruce Willis a devenit tată pentru a cincea oară, după ce soţia lui, actriţa Emma Heming, a născut, luni, la Los Angeles, o fetiţă, care a primit numele de Evelyn Penn.

389 afișări
Imaginea articolului Bruce Willis a devenit tată pentru a cincea oară

Bruce Willis (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Bruce Willis şi Emma Heming, colega lui de distribuţie din filmul "Greu de pensionat 2/ Red 2", cu care s-a căsătorit în 2009, mai au împreună o fetiţă în vârstă de doi ani, Mabel, conform dailymail.co.uk.

Evelyn Penn este al cincilea copil al actorului, care mai are trei fiice cu actriţa Demi Moore, cu care a fost căsătorit între anii 1987 şi 2000: Rumer, în vârstă de 25 de ani, Scout, în vârstă de 22 de ani, şi Tallulah, în vârstă de 20 de ani.

Bruce Willis a devenit celebru în 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy "Maddie şi David". Apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie "Greu de ucis", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction" şi "Şacalul". Actorul american a putut fi văzut, de curând, în filmul de acţiune "Greu de pensionat 2/ Red 2".

Actriţa şi producătoarea Emma Heming, în vârstă de 35 de ani, a mai jucat în filmele "Seducătorul fără chip/ Perfect Stranger" (2007) şi "Bruce Willis: Why the Legend Never Dies" (2013).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici