Bruce Willis are statuie la Madame Tussauds din Londra. Seamănă cu originalul?

Actorul american Bruce Willis are, începând de luni, o statuie din ceară expusă în celebrul muzeu Madame Tussauds din Londra, informează bbc.co.uk.

166 afișări
Imaginea articolului Bruce Willis are statuie la Madame Tussauds din Londra. Seamănă cu originalul?

Bruce Willis are statuie la Madame Tussauds din Londra. Seamănă cu originalul? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Statuia renumitului actor american a fost prezentată publicului chiar de Sfântul Valentin (14 februarie).

Liz Edwards, PR manager al muzeului londonez, a declarat cu această ocazie că instituţia pe care o reprezintă a organizat un sondaj cu scopul de a identifica preferinţele publicului în ceea ce priveşte identitatea următoarei celebrităţi care merită să primească o statuie din ceară la Madame Tussauds.

În acest sondaj, Bruce Willis a ocupat prima poziţie, devansând alţi doi actori de renume - Jude Law şi Jake Gyllenhaal.

Bruce Willis a devenit celebru în 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy "Maddie şi David". Apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie "Greu de ucis", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction" şi "Şacalul". Actorul american a putut fi văzut de curând în filmul de acţiune "Eroi de sacrificiu/ The Expendables", de Sylvester Stallone.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici