Bruce Willis, dat în judecată pentru un covor

Bruce Willis a fost dat în judecată de proprietarul unui magazin, care l-a acuzat că a returnat un covor - în valoare de 27.700 de dolari - pe care l-a pătat cu vin şi nu a plătit despăgubiri, actorul declarând că acest proces este ridicol, informează femalefirst.co.uk.

43 afișări
Imaginea articolului Bruce Willis, dat în judecată pentru un covor

Bruce Willis, dat în judecată pentru un covor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul din "Die Hard" - care a cumpărat un covor din lână şi mătase ţesut manual de la Mansour, un magazin de lux din Los Angeles - este dat în judecată de companie pentru că a returnat produsul după ce l-a pătat cu vin roşu şi nu a plătit despăgubiri.

Potrivit dosarului depus la Curtea Superioară din Los Angeles, compania i-a livrat covorul în decembrie - cu o reducere de 10% -, acesta fiind în stare excelentă.

Şase săptămâni mai târziu, Bruce - care a deteriorat covorul pe o porţiune de câţiva centimetri - a decis să returneze produsul, pe care nici nu îl achitase. Când reprezentanţii Mansour au venit să ia covorul, ei au constatat că acesta era pătat.

Avocatul lui Bruce Willis, Marty Singer, a declarat că acest proces este "ridicol".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici