Bruce Willis, în negocieri pentru a juca în "Die Hard 5"

Actorul american Bruce Willis a declarat recent că intenţionează să revină în franciza "Die Hard/ Greu de ucis", confirmând astfel faptul că al cincilea film din această serie se află în pregătire la Hollywood, informează femalefirst.co.uk.

75 afișări
Imaginea articolului Bruce Willis, în negocieri pentru a juca în "Die Hard 5"

Bruce Willis, în negocieri pentru a juca în "Die Hard 5" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bruce Willis şi-a început cariera pe marile ecrane jucând în filme de acţiune şi a debutat în rolul poliţistului John McClane în filmul din 1988 "Die Hard/ Greu de ucis", care a avut parte de trei continuări.

În vârstă de 54 de ani, actorul american negociază cu producătorii de la Hollywood pentru a relua acest rol şi consideră că cel mai potrivit regizor pentru acest proiect cinematografic ar fi Len Wiseman, regizorul filmului "Live Free or Die Hard/ Greu de ucis 4" (2007).

"Cred că vom face un «Die Hard 5», anul viitor. L-aş angaja imediat pe Len Wiseman pentru a regiza acest film", a declarat Willis.

Actorul american a venit şi cu o idee pentru scenariul proiectului: "Trebuie să aibe un caracter internaţional. Aceasta va fi contribuţia mea la scenariu".

Totodată, Willis a recunoscut că preferă filmele poliţiste care ironizează acest gen: "Imi place mult mai mult să râd de aceste filme, să nu fac prea mare caz de faptul că am jucat în multe astfel de pelicule. Sunt doar iluzii şi tâmpenii. Desigur, a fost extraordinar pentru mine că am avut aceste roluri, însă orice alt aspect poate fi aruncat la foc. Să îi faci pe oameni să râdă, acesta este singurul lucru care contează".

Bruce Willis a devenit celebru în 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy "Maddie şi David". Mai apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie "Die Hard", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction" şi "Şacalul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici