Bruce Willis, în noul videoclip Gorillaz

Actorul american Bruce Willis apare în videoclipul piesei "Stylo", cel mai recent single lansat de trupa Gorillaz, informează allocine.fr.

45 afișări
Imaginea articolului Bruce Willis, în noul videoclip Gorillaz

Bruce Willis, în noul videoclip Gorillaz (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În timp ce comunitatea internauţilor freamătă de nerăbdare, cu câteva zile înainte de lansarea noului album al trupei Gorillaz, ce va avea loc pe 6 martie, o surpriză plăcută îi aşteaptă pe cinefilii care vor viziona noul videoclip al piesei "Stylo".

În acest videoclip, Bruce Willis interpretează un personaj a cărui atitudine pare inspirată din cea a lui Mad Max.

Cel de-al treilea album al trupei Gorillaz se numeşte "Plastic Beach", este produs de Virgin Records şi conţine 16 piese, printre care şi o serie de colaborări cu Lou Reed, Mos Def, Snoop Dogg, De La Soul, Bobby Womack, Mark E. Smith şi Gruff Rhys.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici