Bruce Willis se întoarce în "Sin City" - VIDEO

Bruce Willis îşi va relua rolul din filmul "Sin City" (2005), într-o continuare a acestei pelicule care va fi realizată cu ajutorul tehnologiei 3D, a confirmat pentru MTV Robert Rodriguez, care va regiza acest lungmetraj alături de Frank Miller.

605 afișări
Imaginea articolului Bruce Willis se întoarce în "Sin City" - VIDEO

Bruce Willis (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Sin City: A Dame To Kill For" va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 4 octombrie 2013, informează contactmusic.com.

Robert Rodriguez a mai spus că în film va juca şi Joseph Gordon-Levitt.

În distribuţia filmului au fost confirmaţi până în prezent Jeremy Piven, Juno Temple, Ray Liotta, Josh Brolin, Christopher Meloni, Dennis Haysbert.

De asemenea, Jessica Alba şi Mickey Rourke au anunţat că îşi vor relua rolurile din filmul "Sin City" (2005).

În filmul original, a cărui acţiune este plasată în universul corupt al oraşului Basin City, au mai jucat câţiva actori de renume, precum Benicio Del Toro, Rosario Dawson, Clive Owen şi Michael Madsen.

Filmul "Sin City" a reprezentat un surprinzător succes de box office, generând încasări de 158,78 de milioane de dolari pe plan mondial, deşi a dispus de un buget de producţie de doar 40 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici