Bruce Willis vrea să-şi cumpere o casă de 30 milioane de lire sterline, la Londra

Actorul Bruce Willis intenţionează să îşi achiziţioneze un apartament de lux în Londra, în care să locuiască pe perioada vizitelor în Anglia.

5 afișări
Imaginea articolului Bruce Willis vrea să-şi cumpere o casă de 30 milioane de lire sterline, la Londra

Bruce Willis vrea să-şi cumpere o casă de 30 milioane de lire sterline, la Londra (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Bruce adoră Londra şi îşi caută un apartament de lux în care să locuiască când se află acolo. El caută, totodată, şi o investiţie avantajoasă. A văzut deja un apartament cu şase dormitoare în Mayfair, în valoare de 30 de milioane de lire sterline (39 milioane de euro), ceea ce demonstrează exact cât de mult este dispus să investească", au declarat surse din anturajul artistului, informează site-ul britanic fametastic.co.uk.

Sursele au mai spus că actorul s-a consultat, în privinţa acestei achiziţii, şi cu noua sa iubită, modelul Emma Heming, care îşi va petrece mult timp cu el.

"Bruce s-a îndrăgostit foarte tare de Emma şi vrea şi opinia ei despre locuinţa pe care o va cumpăra. El vrea o relaţie serioasă cu Emma şi îşi dovedeşte angajamentul consultând-o pentru fiecare decizie importantă. Bruce s-a bucurat câţiva ani de viaţa de burlac, dar acum crede că e timpul să îşi ia un angajament serios", au mai spus sursele.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici