Bryan Adams, hărţuit de o mamă şi fiul ei, posibil români

Starul rock Bryan Adams a depus o plângere la poliţia din Londra împotriva a două persoane - mamă şi fiu -, care îl hărţuiesc de mai multe săptămâni, presa britanică indicând faptul că cei doi sunt din România, informează thesun.co.uk.

46 afișări
Imaginea articolului Bryan Adams, hărţuit de o mamă şi fiul ei, posibil români

Bryan Adams, hărţuit de o mamă şi fiul ei, posibil români (Imagine: Mediafax Foto)

Cei doi, despre care se crede că sunt din România şi că suferă de probleme psihice, l-au urmărit timp de mai multe săptămâni pe celebrul muzician.

Iniţial, ei l-au văzut pe rocker-ul canadian într-un restaurant şi s-au dus să-i ceară un autograf. Ulterior, cei doi au apărut şi în faţa casei lui Adams, din Chelsea, vestul Londrei, şi de atunci îl urmăresc permanent.

Adams a declarat că "era foarte îngrijorat" şi a depus plângere împotriva lor la poliţie. O sursă din anturajul celebrului artist a declarat că "cei doi au devenit complet obsedaţi de Bryan, apar în faţa casei lui şi îl urmăresc peste tot".

"Totul a început atunci când l-au văzut în restaurant. Bryan preferă să fie discret şi nu este nici pe departe genul de star rock uşor de recunoscut", a declarat aceeaşi sursă. "El (Adams, n.r.) a fost bucuros să le dea un autograf, dar mama şi fiul ei au devenit obsedaţi de persoana lui. El nu doreşte ca ei să păţească ceva rău, vrea doar să fie lăsat în pace", a adăugat aceeaşi sursă.

Poliţia londoneză i-a dat starului canadian câteva sfaturi pentru siguranţa personală şi a instalat un sistem de alarmă la domiciliul acestuia.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Londra a declarat că este cercetată în prezent "o acuzaţie de hărţuire depusă de un bărbat în vârstă de peste 40 de ani" şi că, "deocamdată, nu a fost făcută nicio arestare, dar ancheta va continua".

Bryan Adams este unul dintre cei mai faimoşi cântăreţi şi compozitori canadieni, iar printre marile lui pasiuni se numără şi fotografia.

Cele mai cunoscute albume ale sale sunt "Reckless", "18 till I die", şi "Waking up the neighbours". "Everything I do, I do it for you", piesa care s-a clasat pe primul loc timp de 16 săptămâni consecutiv în UK Single Charts, constituie un record pentru artistul canadian.

Compoziţiile sale au fost nominalizate de trei ori la Oscar şi de cinci ori la Globurile de Aur.

Pe lângă muzică, marea sa pasiune este fotografia, iar lucrările lui au fost publicate în ediţia britanică Vogue, în L`uomo Vogue, Vanity Fair, Harper`s Bazaar, Esquire şi multe altele.

Ca fotograf, Bryan Adams a lucrat cu Robert Plant, Joss Stone, Placido Domingo, Celine Dion, Moby, Amy Winehouse şi Morrisey.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici