Bucătărie de 560 de metri pătraţi pentru membrii Depeche Mode, în backstage, la Bucureşti. Ce pretenţii mai au artiştii

Show-ul pe care Depeche Mode îl va susţine la Bucureşti, pe 15 mai, înseamnă o desfăşurare de forţe impresionantă, echipamentul necesar pentru producţie urmând să fie adus în România cu 12 camioane şi 5 autocare, iar artiştii vor avea în culise o bucătărie de 560 de metri pătraţi, informează Emagic.

507 afișări
Imaginea articolului Bucătărie de 560 de metri pătraţi pentru membrii Depeche Mode, în backstage, la Bucureşti. Ce pretenţii mai au artiştii

Bucătărie de 560 de metri pătraţi pentru membrii Depeche Mode, în backstage, la Bucureşti (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

În doar câteva zile, fanii uneia dintre cele mai iubite trupe de muzică electronică din istorie vor avea şansa de a-şi reîntâlni idolii în cadrul unui show cu adevărat impresionant. Considerat drept unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului, concertul formaţiei Depeche Mode se va bucura de o producţie extraordinară, peste 2.000 de persoane fiind implicate în organizarea spectacolului ce va avea loc miercuri, la Arena Naţională.

Concertul trupei Depeche Mode se anunţă a fi cu adevărat spectaculos, întreaga producţie a evenimentului ce marchează cea de-a doua vizită a trioului legendar în România bucurându-se de o desfăşurare de forţe impresionantă. În ziua evenimentului, pe Arena Naţională vor lucra peste 2.000 de oameni: echipa de producţie, barmani, plasatori, agenţi de pază şi tehnicieni, atât din România, cât şi din ţări precum Polonia, Ungaria, Turcia, Austria şi Germania. Întreaga producţie a show-ului va sosi în România cu 12 tiruri şi 5 autocare, numai staff-ul trupei reunind peste 120 de persoane. De altfel, întreaga zonă de culise a Arenei Naţionale va fi amenajată pentru a putea primi un număr cât mai mare de oameni. Nu mai puţin de 6 cabine vor fi pregătite exclusiv pentru membrii trupei şi apropiaţii lor, acestora adăugându-se o zonă specială pentru garderobă, o cameră de zi şi alte două lounge-uri, plus două birouri de producţie, pentru decorarea acestora utilizându-se 12 canapele, 24 de măsuţe de cafea şi alte 96 de scaune.

În backstage vor mai fi amenajate o sală de mese, dar şi o bucătărie de 560 de metri pătraţi, fiind deja ştiut că cei trei membri Depeche Mode călătoresc peste tot alături de bucătarul personal, care supraveghează atent întregul meniu. Cumpărăturile se fac în fiecare dimineaţă, fiind vizate alimentele proaspete, organice, pregătite apoi în două cuptoare speciale, cu convecţie, pe care staff-ul trupei le transportă peste tot, în fiecare nouă destinaţie a turneului. La cererea expresă a membrilor trupei, în backstage vor fi amplasate şi două maşini de făcut gheaţă, una pentru cuburi, iar cealaltă pentru fulgi, care vor funcţiona pe toata durata vizitei lor.

Deşi călătoresc foarte mult, iar programul lor este foarte încărcat, Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher vor să fie mereu la curent cu ştirile, de aceea insistă ca din cabinele lor să nu lipsească televiziunea prin satelit, conexiunea la internet, dar şi câteva ziare locale şi patru publicaţii englezeşti. În funcţie de timpul liber pe care îl vor avea la dispoziţie, membrii trupei voi vizita şi centrul Bucureştiului, de care s-au arătat foarte încântaţi, după ce l-au admirat în mai multe articole şi fotografii postate online.

Accesul în incinta zonei de spectacol, miercuri, se va face începând cu ora 17.00. Ultimele bilete se mai găsesc în reţeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului. Luni şi marţi, bilete vor fi disponibile şi la casa de bilete a Arenei Naţionale, din Bulevardul Basarabia 37-39, între orele 10.00-18.00, urmând ca miercuri, aceasta să fie deschisă în intervalul 10.00 - 15.00. În ziua evenimentului vor funcţiona şi casele de bilete din Bulevardul Pierre de Coubertin şi Strada Maior Coravu, între orele 10.00 şi 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici