Buckingham Palace, parc de caravane pentru o zi

Palatul Buckingham va fi parţial tranformat în parc de caravane, luni, în cadrul unui eveniment special găzduit de Ducele de Edinburgh, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de existenţă a Caravan Club, informează BBC News Online.

4 afișări
Imaginea articolului Buckingham Palace, parc de caravane pentru o zi

Buckingham Palace, parc de caravane pentru o zi

La eveniment au fost invitaţi să ia parte circa 7.500 de pasionaţi ai caravanelor, 28.000 de membri ai clubului încercând să cumpere bilete pentru eveniment.

Prinţul Philip este patronul clubului din 1952, însă organizaţia a refuzat să confirme dacă Ducele a petrecut vreo noapte în viaţa sa într-o caravană. Cu toate acestea, Caravan Club a confirmat că prinţul de 86 de ani a fost în interiorul a numeroase caravane de-a lungul anilor.

Una dintre caravanele prezente la eveniment aparţine Prinţesei Anne şi Prinţului Charles şi le-a fost oferită când erau copii, fiind recondiţionată la a 75-a aniversare a Clubului şi oferită ulterior doar prinţesei.

La eveniment vor fi prezente caravane cu istorie de lungă durată - unele datând din 1880 - dar şi prototipuri ale caravanelor viitorului, cum ar fi Cargo S, un amestec de materiale hi-tech şi interior modern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici