Bucureştenii sunt aşteptaţi sâmbătă la preselecţiile "Românii au talent"

Bucureştenii sunt aşteptaţi la preselecţiile "Românii au talent", care se vor desfăşura sâmbătă, de la ora 10.00, la Hotel Ramada Bucharest Parc, informează Pro TV.

140 afișări
Imaginea articolului Bucureştenii sunt aşteptaţi sâmbătă la preselecţiile "Românii au talent"

Bucureştenii sunt aşteptaţi, sâmbătă, la preselecţiile "Românii au talent" (Imagine: www.protv.ro)

A venit rândul bucureştenilor să-şi demonstreze talentul. Sâmbătă, aceştia sunt aşteptaţi la Hotel Ramada Bucharest Parc, începând cu ora 10.00, la preselecţiile pentru show-ul "Românii au talent".

Marea competiţie de la Pro TV, care pune la bătaie un premiu de 120.000 de euro, este deschisă tuturor, indiferent de vârstă şi ocupaţie.

Oricine are un talent al său, indiferent care ar fi acesta, fie că este vorba de cântat, dansat, tricotat, făcut jonglerii, poate intra pe romaniiautalent.protv.ro şi se poate înscrie la preselecţii.

Înscrierile se pot face şi direct în ziua preselecţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici