Bucureştiul citeşte un nou capitol din Lecturi Urbane

Joi, 3 aprilie şi sâmbătă, 5 aprilie, bucureştenii se vor apuca de citit într-un nou eveniment Lecturi Urbane.

158 afișări
Imaginea articolului Bucureştiul citeşte un nou capitol din Lecturi Urbane

Bucureştiul citeşte un nou capitol din Lecturi Urbane

În intervalul 19:00 - 20:00 în prima zi a evenimentului şi respectiv 12:00 - 13:00 în cea de-a doua, în Piaţa Universităţii şi la metrou, trecătorii vor fi încurajaţi să citească, printr-o iniţiativă susţinută de Romanian Fun Festival, în parteneriat cu BCR.

Romanian Fun Festival îşi propune ca pe parcursul a 5 zile, între 2 şi 6 aprilie 2014, să le reamintească oamenilor să zâmbească mai des, să uite de griji şi să fie mai curioşi. Lecturi Urbane, ca parte a festivalului, are ca scop implicarea socială a cât mai multor persoane care să susţină cititul în spaţiile publice şi să contribuie astfel la binele societăţii.

Cei interesaţi vor putea să ajute la împărţirea cărţilor puse la dispoziţie de organizatori, să îşi aducă propria carte pe care să o citească sau să vină cu cărţi pe care să le ofere celorlalţi participanţi.

De asemenea, până pe 2 aprilie, doritorii vor putea să ofere cărţi pentru eveniment, în 8 dintre sediile BCR din Bucureşti. Mai multe detalii, pe pagina www.facebook.com/BCRRomania şi pe site-ul oficial al Romanian Fun Festival, www.romanianfunfestival.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici