Bucureştiul văzut din spaţiu. Poza realizată de NASA s-a viralizat pe reţelele de socializare

  • Ambasada Statelor Unite la Bucureşti a publicat o poză ce s-a viralizta pe reţelele de socializare.
  • În fotografie poate fi văzută capitala României pozată din spaţiu de pe Staţia Spaţială Internaţională.
11074 afișări
Imaginea articolului Bucureştiul văzut din spaţiu. Poza realizată de NASA s-a viralizat pe reţelele de socializare

„Bucureştiul pe timp de noapte, văzut de pe Staţia Spaţială Internaţională”, a scris Ambasada SUA în postarea ce s-a viralizat pe Facebook.

Fotografia datează din decembrie 2019 şi a fost realizată de la o altitudine de peste 420 de km.

"Capitala României, Bucureşti, cu o populaţie de aproape 1,9 milioane de locuitori, iluminată puternic, este fotografiată de pe Staţia Spaţială Internaţională în timp ce aceasta orbitează la 263 de mile( n.r 423 km) deasupra naţiunii est-europene", se precizează în descrierea oficială a fotografiei de pe site-ul NASA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici