"Burn after Reading", în fruntea box office-ului american (Galerie Video)

Comedia fraţilor Coen, "Burn after Reading", cu George Clooney şi Brad Pitt în rolurile principale, s-a clasat în fruntea box office-ului american, în primul weekend în care a rulat în cinematografe, cu încasări de 19,4 milioane de dolari.

12 afișări
Imaginea articolului "Burn after Reading", în fruntea box office-ului american (Galerie Video)

"Burn after Reading", în regia fraţilor Coen, în fruntea box office-ului american

Filmul "The Family that Prey" de Tyler Perry, care a avut premiera tot în acest weekend, a ocupat locul doi în box office, cu încasări de 18 milioane de dolari, fiind urmat de pelicula regizată de Jon Avnet, "Crime justificate/ Righteous Kill", care a avut încasări de 16,5 milioane de dolari.

"The Women", o comedie dramatică regizată de Diane English, cu Meg Ryan în rolul principal, s-a clasat pe locul patru, cu încasări de 10 milioane de dolari.

"Blonde Movie (The House Bunny)", o comedie despre aventurile unui ''iepuraş" care locuieşte la vila Playboy, se află pe locul cinci, cu încasări de 4,3 milioane de dolari.

Comedia "Furtuna tropicală/ Tropic Thunder", clasată pe locul şase, a avut încasări de 4,1 milioane de dolari.

"Cavalerul negru/ The Dark Knight" - care, după nouă săptămâni de box office, deţine locul doi în topul celor mai de succes filme de la Hollywood, cu 512 milioane de dolari - s-a clasat, săptămâna trecută, pe locul şapte, cu încasări de 4 milioane de dolari.

Noul film al lui Nicolas Cage, "Asasinul din Bangkok/ Bangkok Dangerous", a avut încasări de 2,4 milioane de dolari şi a coborât pe locul 8 în box office-ul american.

Cel de-al nouălea film din clasamentul nord-american este "Traitor" cu Don Cheadle, care a avut încasări de 2,4 milioane de dolari, urmat, pe locul 10, de "Death Race", care a avut încasări de 2,01 milioane de dolari.

Burn after Reading

Righteous Kill

Traitor

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici