"Burn After Reading", noul film al fraţilor Coen, se lansează în septembrie

"Burn After Reading", cel mai recent film în regia lui Joel şi Ethan Coen, premiaţi la Oscar pentru "Nu există ţară pentru bătrâni/ No country for old men", va fi lansat pe 12 septembrie, informează studioul Focus Features.

10 afișări
Imaginea articolului "Burn After Reading", noul film al fraţilor Coen, se lansează în septembrie

"Burn After Reading", noul film al fraţilor Coen, se lansează în septembrie

Acest proiect este o comedie neagră, de spionaj, printre actorii care fac parte din distribuţie numărându-se George Clooney, John Malkovich, Brad Pitt, Tilda Swinton şi Frances McDormand, soţia lui Joel Coen.

La cea de-a 80-a ceremonie de decernare a Premiilor Oscar, care a avut loc pe 24 februarie, Joel şi Ethan Coen au câştigat, cu "Nu există ţară pentru bătrâni/No country for old men", premiul pentru cel mai bun scenariu adaptat, cea mai bună regie, cel mai bun film şi cel mai bun actor în rol secundar (Javier Bardem).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici