Bush, încântat de îngheţata românească şi de Maria Băsescu

Preşedintele SUA, George W. Bush, a declarat, miercuri, la Neptun, la finalul întâlnirii cu preşedintele Traian Băsescu, că el şi soţia sa sunt foarte încântaţi de primirea şefului statului român şi a încântătoarei sale soţii.

112 afișări
Imaginea articolului Bush, încântat de îngheţata românească şi de Maria Băsescu

Bush, încântat de îngheţata românească şi de Maria Băsescu

"Laura şi cu mine suntem încântaţi să fim cu dumneavoastră şi cu încântătoarea dumneavoastră soţie", i-a spus Bush lui Băsescu la începutul conferinţei de presă, care s-a desfăşurat pe malul mării.

De asemenea, preşedintele SUA a spus că i-a plăcut mâncarea oferită.

"Mi-a plăcut mâncarea pe care mi-aţi oferit-o. Mi-a plăcut foarte mult îngheţata românească. Recomand celor care încă nu au gustat-o să o facă", a afirmat George W. Bush.

Preşedintele SUA a mai declarat că nu îşi poate imagina un loc mai frumos pentru întâlnirea cu Traian Băsescu.

De altfel, după întâlnire şi dejun, cei doi şefi de stat au făcut o scurtă plimbare prin parcul vilei de protocol, fără a fi însoţiţi de vreun membru al delegaţiei sau de ofiţeri de protecţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici