Busta Rhymes concertează la Mamaia, iar Fat Joe la Bucureşti

Două nume importante din muzica rap vor veni în România: Fat Joe, care va susţine un recital într-un club din Capitală, pe 24 aprilie, şi rapper-ul de origine jamaicană Busta Rhymes.

40 afișări
Imaginea articolului Busta Rhymes concertează la Mamaia, iar Fat Joe la Bucureşti

Busta Rhymes concertează la Mamaia

Potrivit site-ului clubului Bamboo, Trevor Smith Jr., cunoscut ca Busta Rhymes, va concerta într-un club din Mamaia, pe 1 mai.

Rapper-ul este cunoscut pentru stilul său inconfundabil şi pentru felul în care combină umorul cu muzica.

Al optulea album semnat de Busta, intitulat  "Back on My B.S.", urmează să apară anul acesta.

Ce de-al doilea rapper, Fat Joe, care vine în România, a fost născut şi crescut în Bronx şi s-a remarcat încă din anii '90.

A colaborat cu numeroşi artişti precum Ja Rule, Ashanti, Nelly, Jadakiss, R. Kelly, Eminem.

S-a implicat şi în lumea cinematografică, el apărând pe marile ecrane în "Prison Song" sau "Empire".

În prezent, Fat Joe lucrează la un nou material discografic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici