Ca să atragă, femeile îşi dezgolesc 40% din trup

Pentru a atrage atenţia unui bărbat, o femeie trebuie să-şi dezgolească 40% din trup, relevă un studiu al cercetătorilor britanici de la Universitatea din Leeds. Potrivit studiului, un singur braţ dezgolit creşte gradul de atracţie cu aproximativ 10 la sută, iar goliciunea unui picior - cu 15 la sută, arată "Gândul".

23 afișări
Imaginea articolului Ca să atragă, femeile îşi dezgolesc 40% din trup

Ca să atragă, femeile îşi dezgolesc 40% din trup (Imagine: Gândul)

Pentru a ajunge la aceste rezultate, cercetătorii britanici au ales un grup de femei, pe care le-au îmbrăcat mai mult sau mai puţin provocator.

Citeşte mai multe despre atracţia exercitată de femei prin modul în care se îmbracă pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici