Cabina virtuală: probezi haine din faţa calculatorului! - VIDEO

Aţi obosit să staţi minute în şir la coadă ca să probaţi o haină sau v-aţi săturat să vă schimbaţi de mai multe ori până găsiţi ceea ce vi se potriveşte? Ei bine, a apărut prima cabină de probă virtuală în care trebuie doar să aveţi răbdare să fiţi fotografiat! 32 de camere vă vor scana şi calcula măsurile corpului în câteva secunde pentru ca mai apoi să vă puteţi alege dintr-o bază de date exact hainele potrivite pentru dumneavoastră!

198 afișări
Imaginea articolului Cabina virtuală: probezi haine din faţa calculatorului! - VIDEO

Cabina virtuală: probezi haine din faţa calculatorului!

În afară de această utilitate body scanerul mai are şi o altă funcţie: calculează volumul corporal, măsurile de fitness, scăderea în volum, pe care un cântar obişnuit nu o poate face, iar eroarea este foarte mică: de jumătate de cm.

Pentru "proba virtuală" trebuie să aveţi neapărat lenjerie de culoare deschisă, să vă prindeţi părul şi să staţi nemişcat 6 secunde! Costul unei scanări este de 30 de lei.

După ce aţi aflat dimensiunile exacte, puteţi alege din baza de date unde sunt introduse toate produsele care se vând în centrul comercial haina pe care v-o doriţi.

Citeşte mai multe despre probarea hainelor în cabina virtuală pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici