Cabral şi-a cumpărat pantofi de nuntă numărul 47 de la Viena

Cabral, prezentatorul "Poveştirilor de noapte" de la postul Acasă, se pregăteşte pentru căsătoria lui cu Andreea Pătraşcu, fapt pentru care şi-a cumpărat pantofi de nuntă numărul 47 de la Viena.

405 afișări
Imaginea articolului Cabral şi-a cumpărat pantofi de nuntă numărul 47 de la Viena

Cabral şi-a cumpărat pantofi de nuntă numărul 47 de la Viena

Intrat în panică după ce a colindat magazinele din Bucureşti în căutarea perechii de pantofi pentru nuntă şi pentru că nu a găsit nicăieri numărul 47, Cabral a plecat la Viena.

"2 metri, 110 kg şi 47 la picior. Şi vine nunta, cu costumul nu am stres, căci îl face Alexandru Ciucu, deci va fi perfect. Dar de unde iau eu pantofi de eveniment numărul 47, care să-mi şi placă?! La noi mi-e greu să găsesc un pantof sport pe numărul meu. În plus, nu e nici timp, mă uit în calendar şi văd că până la nuntă am câte ceva trecut în program până şi în weekend-uri! Ce-i de făcut? Viena! În mod normal, până la Viena, cu maşina, drumul durează 12 ore. Dacă stăm să calculăm, nu prea ai cum să te încadrezi într-un week-end, astfel încât să ajungi acasă duminică, ca să mai ai timp să şi dormi ceva, să nu ajungi luni la filmare deja kaput. Aşa că m-am bazat pe maşina. Am plecat cu "Furiosul Evo", aşa-i spun eu noului meu Mitsubishi Lancer Evolution, la 04.00 dimineaţa, sperând să fac sub 12 ore. Am scos medie bună - şi legală, da? - în România, iar Ungaria şi Austria mai alert. Am scos 10,5 ore până în faţa primului magazin, deci la 14.30 am ajuns. Şi dă-i şi aleargă!", spune prezentatorul "Poveştirilor de noapte", difuzate de luni până joi, de la ora 22.30, pe postul Acasă.

Pornit pe cumpărături, Cabral a luat la rând toate magazinele din Viena în căutarea perechii de pantofi pe care să o încalţe la nunta din luna iunie cu Andreea Pătraşcu, iubita lui, care nu ştia de această escapadă a logodnicului.

Şi drumul de întoarcere a fost o plăcere pentru Cabral. "Pe seară, nani fix 7 ore, şi-apoi la drum, în maşinuţa mea cea fâşneaţă! A mers şi mai bine la întoarcere, am făcut chiar mai puţin cu 10 minute decât la dus. Puţin după prânz, eram în Bucureşti, cu pantofii perfecţi pentru nuntă, spre surprinderea Andreei, care nu înţelegea unde i-am găsit", mărturiseşte Cabral.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici