Cabron lansează piesa "Strada", de pe viitorul album "Gemeni" | VIDEO

Cabron, una dintre cele mai cunoscute voci de hip-hop din România, lanseaza "Strada", "piesa generaţiei care a crescut în stradă", extrasă de pe viitorul album "Gemeni", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

99 afișări
Imaginea articolului Cabron lansează piesa "Strada", de pe viitorul album "Gemeni" | VIDEO

Cabron lansează piesa "Strada", de pe viitorul album "Gemeni"

"Strada este locul care ne-a şcolit, pe lângă şcoala pe care am făcut-o. Aici am învăţat să vedem care sunt oamenii perverşi, care sunt cei reali, locul unde ne-am făcut tovaraşi, cu care am rămas aproape şi peste ani. Strada e, de fapt, şcoala noastră", spune Cabron.

"Strada" face parte din viitorul album al artistului, "Gemeni", care va include alte 11 piese şi este o coproducţie HaHaHa Production şi Cat Music.

Cabron activează pe piaţa muzicală din România de 20 de ani. A început cu Shobby, cu care a avut trupa Codu’ Penal. În 2006 a lansat primul album solo, "Prin ochii mei". În 2008 a intrat în echipa HaHaHa Production, alături de care a lansat mai multe single-uri de succes, precum "Arată-le la toţi", "Iarna pe val", "Frunzele si iarba" etc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici