Cadavrul nepotului actriţei Jennifer Hudson, identificat de autorităţi

Autorităţile americane au confirmat că au identificat cadavrul unui băiat afro-american descoperit, luni, în Chicago, acesta aparţinând nepotului actriţei americane Jennifer Hudson, dispărut de vineri, din ziua în care bunica şi unchiul acestuia au fost ucişi în domiciliul familial.

18 afișări
Imaginea articolului Cadavrul nepotului actriţei Jennifer Hudson, identificat de autorităţi

Cadavrul nepotului actriţei Jennifer Hudson, identificat de autorităţi

Julian King este fiul surorii mai mari a actriţei americane, Julia Hudson, în vârstă de 31 de ani. Julian, în vârstă de şapte ani, a fost dat dispărut de vineri, când mama şi fratele lui Jennifer Hudson, Darnell Donerson, în vârstă de 57 de ani, respectiv Jason Hudson, în vârstă de 29 de ani, au fost găsiţi asasinaţi în casa mamei actriţei.

"Putem să vă confirmăm în prezent că acel cadavru descoperit în maşină este cel al lui Julian King, în vârstă de şapte ani", a anunţat Jody Weis, şeful poliţiei din Chicago.

Cadavrul a fost descoperit în partea de vest a oraşului Chicago, într-o maşină de culoare albă, pe care poliţia o dăduse în căutare generală încă de la dispariţia lui Julian King. Familia a identificat cadavrul în după-amiaza zilei de luni, potrivit purtătorului de cuvânt al Institutului de medicină legală din comitatul Cook, Illinois.

Weis a declarat că nu s-a stabilit încă motivul crimei, dar că autorul triplului asasinat este cu siguranţă un apropiat al familiei.

William Balfour, tatăl vitreg al lui Julian, este anchetat de poliţie.

Balfour este soţul surorii lui Jennifer Hudson, de care aceasta s-a separat în urmă cu mai mult timp, însă bărbatul neagă faptul că ar fi implicat în aceste crime.

Balfour, în vârstă de 27 de ani, a fost deja reţinut de poliţie, dar nu a fost emisă nicio acuzaţie oficială împotriva lui, potrivit poliţiei din Chicago. Tatăl vitreg al lui Julian King a avut un trecut tumultuos, fiind arestat şi încarcerat pentru tentativă de crimă, jaf armat şi deţinere ilegală a unui vehicul furat.

Eliberat condiţionat în 2006, după mai mulţi ani petrecuţi în închisoare, Balfour a fost transferat, la sfârşitul săptămânii trecute într-un loc de detenţie care nu a fost dat publicităţii. Arestarea lui a avut ca motiv violarea termenilor de eliberare condiţionată, potrivit cotidianului Chicago Tribune.

Înainte de descoperirea cadavrului băieţelului, Jennifer Hudson a lansat, luni, un apel public pe posturile de televiziune, alături de tatăl băiatului, Greg King, pentru eliberarea nepotului ei şi a oferit o recompensă de 100.000 de dolari.

În vârstă de 27 de ani, actriţa Jennifer Hudson se afla în Florida, în turneul de promovare a celui mai recent film al său, "The Secret Life of Bees", în momentul în care a aflat de uciderea rudelor sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici