Câinele familiei prezidenţiale contribuie la campania de realegere a lui Barack Obama - FOTO, VIDEO

Câinele familiei prezidenţiale din Statele Unite, Bo, contribuie la campania de realegere a preşedintelui Barack Obama, fiind considerat un bun de valoare pentru stăpânul său, comentează USA Today în pagina electronică.

149 afișări
Imaginea articolului Câinele familiei prezidenţiale contribuie la campania de realegere a lui Barack Obama - FOTO, VIDEO

Câinele familiei prezidenţiale contribuie la campania de realegere a lui Barack Obama (Imagine: www.usatoday.com)

Campania lui Obama le aminteşte susţinătorilor săi că Bo a sărbătorit de curând trei ani de când a fost adoptat de familia prezidenţială şi le cere donatorilor să-i "arunce un os lui Bo".

"Este o promisiune pe care Barack le-a făcut-o fiicelor sale - că dacă va câştiga alegerile din noiembrie 2008, le va cumpăra mult-doritul căţeluş", menţionează solicitarea făcută de echipa lui Obama.

"La 14 aprilie 2009, Barack şi-a îndeplinit promisiunea către Malia şi Sasha - (familia) Obama l-a întâmpinat pe Bo în casa sa".

"Acum are trei ani de când este Primul Câine. În această lună aprilie, urează-i lui Bo aniversare fericită ca membru al Primei Familii", continuă mesajul de campanie.

Criticii apreciază însă că îndemnul de a-i "arunca un os lui Bo" este de fapt o solicitare de fonduri. "Este o tâmpenie", a declarat pentru Washington Examiner Claire McLean, de la Presidential Pet Museum. "Este ca şi cum ai organiza o tombolă sau ai scoate câinele la licitaţie", a adăugat ea.

Cu toate acestea, Bo se va dovedi cel mai probabil un bun de valoare pentru stăpânul său. "Va strânge foarte mulţi bani", a apreciat McLean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici