Caitlyn Jenner vrea să fie vicepreşedintele lui Kanye West

După ce Kanye West a făcut primii paşi oficiali pentru a candida la preşedinţia SUA, Caitlyn Jenner, tatăl vitreg al lui Kim Kardashian, a apărut într-un filmuleţ în care spune că vrea să fie vicepreşedinte da ginerele său va fi ales, scrie TMZ.

158 afișări
Imaginea articolului Caitlyn Jenner vrea să fie vicepreşedintele lui Kanye West

Caitlyn Jenner vrea să fie vicepreşedintele lui Kanye West

Într-un videoclip obţinut de TMZ, Jenner este văzută mergând cu maşina în California, când este întrebată de un trecător dacă îl va vota pe Kanye West.

„L-am trimis pe mesaje şi am spus că„ pot fi VP? ", A răspuns Jenner.

„Oh, asta este o idee genială”, a răspuns bărbatul sarcastic.

„Da, ştiu, ce combinaţie”, spuse Jenner în acelaşi ton.

"Ai de gând să o faci? Ar trebui să o faci?", a continuat bărbatul.

„O să vedem”, a replicat ea după care au început amândoi să râdă.

West s-a calificat pentru scrutinul prezidenţial din Oklahoma, primul stat în care a îndeplinit criteriile pentru depunerea candidaturii. Cu toate acestea, nu se ştie, încă, dacă rapperul va candida sau nu.

Un reprezentant al lui West a depus documentele necesare şi a plătit depunerea de 35.000 de dolari miercuri după-amiază.

West a ratat deja termenul limită pentru a se califica pe buletinul de vot în mai multe state şi nu este clar dacă este dispus sau capabil să strângă suficiente semnături pentru a se califica în alte state.

West, care este căsătorit cu vedeta de televiziune Kim Kardashian West, şi-a anunţat iniţial candidatura pe 4 iulie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici