Calendarul Campari 2015, a cărui protagonistă este Eva Green, a fost lansat la Londra

Calendarul Campari pe anul 2015, a cărui protagonistă este actriţa franceză Eva Green, a fost lansat săptămâna aceasta la Londra.

201 afișări
Imaginea articolului Calendarul Campari 2015, a cărui protagonistă este Eva Green, a fost lansat la Londra

Calendarul Campari 2015, a cărui protagonistă este Eva Green, a fost lansat la Londra (Imagine: Campari)

Actriţa franceză a pozat pentru toate cele 12 fotografii incluse în noul calendar Campari şi a păşit astfel pe urmele altor vedete care au primit în trecut această onoare, precum Uma Thurman şi Penelope Cruz.

Noul calendar, intitulat "Mythology Mixology", o prezintă pe actriţa Eva Green în diverse ipostaze, ţinute şi situaţii - de la o tânără care aşteaptă trenul într-o gară la o pugilistă în sala de antrenament şi o femeie astronaut care ajunge pe Lună.

VEZI IMAGINILE DIN CALENDARUL CAMPARI

Printre vedetele care au pozat în anii trecuţi pentru acest calendar celebru s-au aflat Uma Thurman, pentru ediţia din 2014, şi Penelope Cruz, pentru ediţia din 2013.

Calendarul Campari nu este însă de vânzare - doar 9.999 de copii sunt tipărite în fiecare an, iar acestea sunt oferite colaboratorilor şi "prietenilor brandului Campari", au precizat reprezentanţii acestei companii.

Fosta "Bond Girl" Eva Green, născută la Paris, este adeseori distribuită în roluri "dark", de femeie seducătoare, având în vedere originea şi aspectul ei fizic. Actriţa franceză este protagonista filmelor "Visătorii/ The Dreamers", "Regatul Cerului", "Casino Royale", "Tăcerea simţurilor/ Perfect Sense" şi "Umbre întunecate/ Dark Shadows". Ea interpretează rolul principal feminin în continuarea filmului "Sin City", regizat de Robert Rodriguez şi intitulat "A Dame To Kill For", şi a apărut în pelicula "300: Ascensiunea unui imperiu", lansat anul acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici