Călin Popescu-Tăriceanu, la schi împreună cu familia, în Poiana Braşov

Premierul Călin Popescu -Tăriceanu şi-a petrecut ziua de sâmbătă la schi în Poiana Braşov , alături de soţia sa şi de fiul său, dar şi de George Copos şi de primarul George Scripcaru, împreună cu care a băut un ceai cald la un restaurant din staţiune.

1 afișare
Imaginea articolului Călin Popescu-Tăriceanu, la schi împreună cu familia, în Poiana Braşov

Călin Popescu-Tăriceanu, la schi împreună cu familia, în Poiana Braşov

Primarul Braşovului a declarat că , între altele, a discutat cu premierul despre posibilităţile de organizare a unei olimpiade de iarnă în judeţul Braşov.

"Am băut un ceai cald cu premierul şi cu domnul Copos şi am discutat printre altele despre proiecte turistice şi domeniul schiabil în vederea unei posibile organizări a olimpiadei de iarnă în zona Predeal-Râşnov. A fost o întâlnire de curtoazie deoarece nu se pot rezolva toate amănuntele la un ceai", a declarat George Scripcaru.

Familia Tăriceanu va rămâne sâmbătă noaptea la Poiana Braşov, unde îşi va petrece şi o parte din ziua de duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici