Calista Flockhart a zburat la Londra pentru a-şi vedea soţul, rănit pe platoul de filmare

Actriţa Calista Flockhart, căsătorită cu Harrison Ford, a zburat la Londra pentru a-şi vizita soţul, care a fost rănit, joi, la gleznă, în timpul filmărilor pentru cea de-a şaptea peliculă din franciza "Războiul stelelor".

1543 afișări
Imaginea articolului Calista Flockhart a zburat la Londra pentru a-şi vedea soţul, rănit pe platoul de filmare

Calista Flockhart a zburat la Londra pentru a-şi vedea soţul, rănit pe platoul de filmare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Harrison Ford şi-a fracturat, joi, glezna, pe platoul de filmare a lungmetrajului "Războiul stelelor VII", care se desfăşoară la Pinewood Studios, din apropierea Londrei, şi a fost transportat la spitalul John Radcliffe din Oxford, informează contactmusic.com.

Producătorii filmului "Războiul stelelor VII" au precizat că filmările continuă conform planului, până la recuperarea completă a lui Harrison Ford.

Actorul Harrison Ford a fost distribuit în rolul lui Han Solo în "Războiul stelelor VII", continuarea mult aşteptată a francizei regizată de J.J. Abrams şi care va fi lansată pe 18 decembrie 2015.

Acţiunea filmului are loc la 30 de ani după "Întoarcerea lui Jedi: Ediţie specială" (1983), însă scenariul a fost păstrat secret.

Harrison Ford se află în fruntea distribuţiei, alături de Carrie Fisher, Mark Hamill, Andy Serkis şi Oscar Isaac.

Cel de-al şaptelea film din franciza "Războiul stelelor/ Star Wars" va fi lansat în cinematografe pe 18 decembrie 2015, iar studiourile Disney intenţionează să realizeze, în paralel cu cele trei lungmetraje din serie, producţii spin-off, cu o poveste independentă.

Franciza "Star Wars", creată de George Lucas, a generat încasări de peste 4,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial, după lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, în anul 1977.

Actriţa Calista Flockhart, cunoscută pentru rolul avocatei Ally McBeal din serialul omonim (1997 - 2002), şi Harrison Ford s-au căsătorit în 2010, după opt ani de relaţie.

Aceasta este a treia căsătorie pentru Harrison Ford, starul francizelor "Indiana Jones" şi "Războiul Stelelor", şi prima pentru Calista Flockhart, vedeta serialului de televiziune de succes "Ally McBeal".

Harrison Ford şi Calista Flockhart s-au întâlnit prima dată la ediţia din 2002 a premiilor Globul de Aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici