"Camere video pentru posterior", în magazine din Australia

Un distribuitor de jeanşi australian a instalat camere video pentru posterior în cabinele de probă din magazinele sale, clientele sale nemaifiind nevoite să întrebe o altă persoană cum arată ţinuta lor la spate.

32 afișări
Imaginea articolului "Camere video pentru posterior", în magazine din Australia

"Camere video pentru posterior", în magazine din Australia

Potrivit reprezentanţilor Jeanswest, unul dintre cei mai mari distribuitori de jeanşi şi haine sport din Australia, care are filiale şi în străinătate, "camera pentru posterior" a fost introdusă în magazine pentru a le oferi clienţilor o imagine din spate a ţinutei probate.

"Este important ca jeanşii să fie confortabili şi să arate grozav, iar «camera pentru posterior» asigură trecerea de ultima probă din cabină", a spus Stephen Younane, CEO Jeanswest.

În loc să se răsucească pentru a vedea în oglindă, dintr-o parte sau alta, cum arată jeanşii la spate, clienţii Jeanswest pot sta cu spatele la camera video din cabină care proiectează imaginea pe un ecran, fără să înregistreze.

Până în prezent, Jeanswest a instalat camere în trei dintre magazinele sale din Australia şi plănuieşte să extindă proiectul în toată ţara până la sfârşitul anului, dar nu are, deocamdată, planuri pentru magazinele din afara continentului.

Distribuitorul spune că este primul care oferă acest serviciu în Australia, dar mai sunt comercianţi în Marea Britanie şi SUA care au pus în aplicare conceptul.

Jeanswest are peste 2.200 de magazine în Australia, Noua Zeelandă, China şi Orientul Mijlociu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici