Cameron Diaz a cumpărat marijuana de la Snoop Dogg - VIDEO

Actriţa Cameron Diaz a declarat într-o emisiune de televiziune că, în timpul liceului, a cumpărat marijuana de la rapperul Snoop Dogg, care pe atunci era colegul ei, informează dailymail.co.uk.

104 afișări
Imaginea articolului Cameron Diaz a cumpărat marijuana de la Snoop Dogg - VIDEO

Cameron Diaz a cumpărat marijuana de la Snoop Dogg (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vorbind despre rapperul american Snoop Dogg în cadrul unei emisiuni TV, Diaz a declarat: "Am fost la acelaşi liceu. El era cu un an mai mare decât mine. Era foarte înalt şi slab şi avea părul împletit în codiţe. Şi sunt sigură că am cumpărat marijuana de la el. Cu siguranţă am făcut-o!", a spus actriţa.

Snoop Dogg, pe numele său real Cordozar Calvin Broadus, şi Cameron Diaz au urmat un liceu din Long Beach, California.

"Liceul a fost o perioadă destul de grea. (...) Mă băteam destul de des, mai degrabă cu băieţi decât cu fete", a mai povestit actriţa.

Cameron Diaz, în vârstă de 38 de ani, este o obişnuită a comediilor romantice, ea jucând în filme cu succes la public, precum "Mary cea cu vino-ncoa'/ Something About Mary" (1998), dar şi în drama "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi în franciza "Îngerii lui Charlie". Cameron Diaz a putut fi văzută, recent, pe afişele filmelor "Viaţă pentru sora mea", "Cutia" şi în comedia "Knight and Day", în care joacă alături de Tom Cruise. Cameron Diaz a terminat de curând filmările pentru comedia "Bad Teacher", în care joacă alături de fostul ei iubit, cântăreţul Justin Timberlake.

Snoop Dog, cunoscut şi sub numele de Snoop Doggy Dog, este un rapper american emblematic pentru curentul gangsta' de la începutul anilor '90. Primele două albume individuale, "Doggystyle" şi "Tha Doggfather", s-au bucurat de un enorm succes, primul obţinând patru discuri de platină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici