Cameron Diaz - o profesoară trăsnită într-o comedie Columbia Pictures

Actriţa americană Cameron Diaz va interpreta rolul unei profesoare de gimnaziu ieşită din tipare, în comedia "Bad Teacher", ce va fi produsă de studiourile Columbia Pictures, informează variety.com.

162 afișări
Imaginea articolului Cameron Diaz - o profesoară trăsnită într-o comedie Columbia Pictures

Cameron Diaz - o profesoară trăsnită într-o comedie Columbia Pictures (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul va fi regizat de Jake Kasdan, pe baza unui scenariu scris de Lee Eisenberg şi Gene Stupnitsky, autorii scenariului pentru serialul de televiziune "La birou/ The Office".

Această comedie prezintă povestea unei profesoare de gimnaziu - în căutare de bani şi care foloseşte un limbaj ireverenţios -, care, după ce este părăsită de iubitul ei, concurează cu o colegă pentru afecţiunea unui profesor-model care predă la aceeaşi şcoală.

Filmările vor începe în primăvara lui 2010, la Los Angeles.

Cameron Diaz, în vârstă de 37 de ani, a început să lucreze ca model la vârsta de 16 ani. Rolurile care i-au adus celebritatea au fost cele din filmele "Mary cea cu vino-ncoa'/ Something About Mary" (1998), "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi din franciza "Îngerii lui Charlie". Cameron Diaz a putut fi văzută, recent, pe afişele filmelor "Viaţă pentru sora mea" şi "Cutia". Actriţa americană participă în această perioadă la filmările pentru trei lungmetraje, aflate în stadii diferite de producţie, ce vor fi lansate în 2010: "Shrek Forever After", "Knight and Day" şi "Green Hornet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici