Cameron Diaz: Sexul este sportul meu preferat

Actriţa Cameron Diaz a declarat recent că sexul este sportul ei preferat şi că are întotdeauna chef să-l practice.

1299 afișări
Imaginea articolului Cameron Diaz: Sexul este sportul meu preferat

Cameron Diaz: Sexul este sportul meu preferat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"«Sex» este cel mai sexy cuvânt din limba engleză. Cuvântul în sine mi se pare sexy. Are ceva, nu credeţi? Sexul este sportul meu preferat", a declarat Cameron Diaz pentru News of the World. "Cum să mă faci să-mi vină cheful mai repede? Întotdeauna am chef", a mai spus actriţa americană, potrivit contactmusic.com.

Cameron Diaz, în vârstă de 38 de ani, are de aproximativ doi ani o relaţie cu jucătorul de baseball, însă, la sfârşitul săptămânii trecute, presa americană anunţa că cei doi s-au despărţit, citând o sursă din anturajul actriţei.

În declaraţia acordată recent ziarului britanic, Diaz a mai spus că nu se grăbeşte să se mărite. "Trebuie să ne facem propriile reguli. Pur şi simplu nu m-am căsătorit niciodată cu nimeni de care să fie nevoie să divorţez apoi. Ne despărţim şi mergem mai departe", a adăugat ea.

Cameron Diaz a mai avut în trecut relaţii cu celebrităţi precum Justin Timberlake, Jared Leto şi Matt Dillon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici